baku electronics'e yeni markalar katıldı

Baku Electronics Çatısı Altında Yeni Markalar

NAB Holding A.Ş.

Macef ve IFA Berlin 2009 fuarları sonrasında ürün ağına yeni seçkin markalar katıldı. Yakın gelecekte Alman markaları BEEM, Dometic, Group, Zwilling; Türk markaları Korkmaz, Karaca ve İngiliz markası Russell Hobbs da ürün skalası içinde yer alacak.

Mutfak Sihirbazı, Microplane 1990 yılında ABD’nin Arkansas eyaletinde, ahşap araç gereçleri üretimi amacıyla faaliyete başlayan Microplane, 1994 yılında piyasaya sunduğu rendelerle, modern mutfakların vazgeçilmez markalarından biri oldu.

On yıldır sürdürdüğü özel tasarımlı mutfak gereçleri serisi, Microplane’i alanında önde gelen markalar arasına sokuyor.

50 Yıllık Usta, Valera Alanında Avrupa’nın lider markalarından biri olan İsviçreli Valera, profesyonel fön makineleri üretiminde, yıllık 1,5 milyon adetlik üretim kapasitesine sahip. Liqronetto’daki fabrikada yarım asırlık deneyimle ürettiği sağlıklı saç bakımı ürünleri arasında, fön makineleri, saç ütüleri, saç kesim cihazları, epilatör ve otel ürünleri bulunuyor.

Ev Hanımının Yardımcısı, Moneta özellikle seramik tavalarıyla dikkat çeken İtalyan markası Moneta ürünlerinin temel özelliği, seramik kaplı olmasından dolayı yapışmayı engellemesi. ürün grubunda teflon ve seramik tava ile tencereler bulunuyor.

Yüksek Alman Teknolojisiyle, Thomas ünlü Alman elektrikli süpürge ve yıkama makineleri markası Thomas, 1900 yılından beri yenilikçilik, dayanıklılık ve yüksek kaliteyle fark yaratıyor.

NAB Holding A.Ş. - Copyright © 2018 - 2019.