Baku Electronics’ten Öğrencilere İndirim Kampanyası

NAB Holding’in Azerbaycan’daki güçlü iştiraklerinden Baku Electronics, her yaştan öğrencinin son teknoloji ürünlere avantajlı fiyatlarla ulaşması için ülke çapında indirim kampanyası başlattı. 23 Ağustos’ta başlayan kampanya dahilinde Baku Electronics’in sunduğu son teknoloji ürünler 15 Eylül’e dek hem indirimli fiyatlar hem de çok çeşitli ödeme seçenekleriyle öğrencilere sunulacak.

Azerbaycan’da her öğrenciyi sevindirecek Baku Electronics indirim kampanyasının reklam yüzü olarak da her yaş tarafından çok sevilen şovmen, TV sunucusu, oyuncu, komedyen ve film yönetmeni Bahram Bagirzade seçildi. Bahram Bagirzade kampanyada Behram Muallim (Behram Hoca) karakteriyle karşımıza çıkıyor ve teknolojinin güncel imkanlarının eğitim kalitesine neler kattığını, kendine has oyunculuğuyla öğrencilere anlatıyor.

Baku Electronics’in indirim kampanyası ile ilgili açıklama yapan NAB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Behram Eromi, gençlere ve öğrencilere yönelik kampanya ile son teknolojinin tüm imkanlarına herkesin ulaşmasını hedeflediklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gençlerimiz globalleşen Dünya içerisinde en kaliteli, en üstün eğitim fırsatlarını hak ediyor. Biz de bu pırıl pırıl nesle büyük indirim kampanyamızla destek olmak istedik.”

Baku Electronics’in kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://www.linkedin.com/company/bakuelectronics/

https://www.instagram.com/bakuelectronics.az/

https://www.facebook.com/Bakuelectronics.MMC/

https://www.youtube.com/user/BakuElectronicsMMC

https://www.tiktok.com/@bakuelectronics

Behram Eromi
Behram Eromi - NAB Holding Yönetim Kurulu Başkanı
NAB Holding A.Ş. - Copyright © 2018 - 2019.