Auto Azerbaijan’dan Taşıt Alan Herkese Sürpriz Hediyeler

NAB Holding’in Azerbaycan’daki başarılı otomobil yatırımı ve ülkenin tek resmi Hyundai distribütörü olan Auto Azerbaijan, kuruluşunun 25. yılı münasebetiyle yeni taşıt alan herkese sürpriz hediye kampanyasını başlattı. Kampanya dahilinde 1 Eylül’e kadar Auto Azerbaijan’ın sunduğu herhangi bir Hyundai marka otomobili alan herkes birbirinden farklı sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

 

1996 yılından bu yana Hyundai’in tek yetkili distribütörü olan ve satış, servis, yedek parçadaki başarılarıyla pazar payını her geçen gün arttıran Auto Azerbaijan’ı bünyesinde barındıran NAB Holding’den konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, Hyundai’nin üstün teknolojisine Azerbaycan halkının 25 yıldır büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

 

Hyundai’nin her sınıfa hitap eden ekonomik, çevreci ve yenilikçi modellerinin Auto Azerbaijan’ın müşteri odaklı çalışma prensibiyle mükemmel birliktelik oluşturduğu belirtilen açıklamada, mutlu Hyundai kullanıcıları ile Auto Azerbaijan’ın büyük bir aile olduğu vurgusu yapıldı. Ayrıca başarılarla dolu 25 yılı geride bırakmanın şerefine tüm yeni alıcılara birbirinden farklı sürpriz hediyeler sunulacağı belirtildi.

 

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve fiyat teklifi www.hyundai.az/satis/qiymet-teklifi-iste internet adresinden alınabilmektedir.

NAB Holding A.Ş. - Copyright © 2018 - 2019.